Fighting!

Mac 01, 2013

 
 
"Kalau hangpa rasa sedih, rasa bodoh sebab FAIL, bukaklah video-video politik Malaysia dan baca komen-komen di bawahnya. Nescaya anda akan berasa pandai semula. Insya-Allah." - Mat Luthfi.

Tahu sebenarnya mak ayah kisah tentang result exam aku kat uitm. Tahu sebenarnya diorang kecewa. Nampak. Even diorang still support dan bagi kata-kata semangat. Nasib baik uda punya pointer tinggi. At least diorang ada sesuatu untuk dibanggakan. 

Memang impian nak sentiasa jadi kebanggaan mak dengan ayah. Tapi sampai hari ni, perjalanannya tak berapa baik. Tak seperti apa yang semua orang bayangkan.
"Fighting, alep!" 


You Might Also Like

0 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe