Panduan Mudah Memilih Pemimpin Sempena PRU13!

April 27, 2013



Demam pilihanraya melanda Malaysia! Ada antara kita yang dah lama terlibat dalam menentukan pucuk pimpinan negara. Dan ramai jugak dalam kalangan kita yang first time membuang undi. Walaupun sekarang ni maklumat di hujung jari, tapi ketelusan informasi masih boleh diragui. 

Pilihanraya bukan sahaja bercakap mengenai pemilihan kerajaan dan wakil rakyat, ia adalah soal masa depan kita, rakyat Malaysia. Macam memilih pasangan hidup, pastinya kita harapkan kebahagiaan dan kesejahteraan. Sama, masih dalam dilema.

Bercakap tentang dilema dalam membuat pilihan, Mat Luthfi kembali dengan satu lagi video super bernas untuk ditonton. Tengok video, cukup. Kalau tengok komen, buat sakit kepala, tambah aura negatif je. Antara tips yang dikongsikan Mat dalam vlognya:


Tak cukup jelas lagi? Gi buat istikharah. ;)

KEEP CALM AND CHOOSE MALAYSIA!
SELAMAT MENGUNDI! :D 



You Might Also Like

2 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe