Apabila Doodles dan Header Bersatu

Julai 19, 2013


Alhamdulillah, siap lagi satu tempahan. Kali ni kira pakej lah; set doodles famili untuk digunakan kat header dan coverphoto facebook. Konsepnya mudah, suasana dalam ruang tamu pada waktu siang. Oh ya, design ni untuk kegunaan bisnes akak customer kat FB, kedaimuslim.com.

Kepada yang belum maklum, tempahan design dah pun dibuka. Kepada yang berminat, boleh klik tab kat atas nunn untuk pakej design dan quotation harga.

-----

Walaupun puisi yang dikatakan nukilan Dayana, isteri pertama pelakon Ashraf Muslim adalah tidak benar, namun diharapkan beliau diberi kekuatan dalam menghadapi hari-hari yang mendatang. Tuhan ada rancangan yang lebih baik. Dia Maha Tahu kan...  


Oh, tahniah atas berita perkahwinan Abby Abadi dengan suaminya yang bernama Farhan yang baru berusia 12 hari. Moga berkat perkahwinannya tu ya. Amin. ;)

Ok sudah sudah bergosip. Selamat berpuasa! :D


You Might Also Like

9 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe