Kad Raya Doodle dari Blogger Kreatif!

Julai 30, 2013

25 Julai yang lalu, aku dikejutkan dengan post Kak Dysha, rakan blogger di FB.

Assalamualaikum, kawan-kawanku sayang semua. Suami Dysha sudah selamat kembali ke rahmatullah semalam. Dysha harap kawan-kawan dapat sedekahkan Al-Fatihah untuk suami Dysha ya.. Mungkin akan jarang online. Kalau nak no. enset Dysha, boleh pm.. Pape senang nanti nak contact.

Innalillahi wainna ilahi raajiuun. Moga Kak Dysha tabah menerima pemergian suami tercinta dan diberi kekuatan serta ketabahan meniti hari-hari yang mendatang.

****

Hari ni, balik daripada mahkamah, mak tunjukkan sesuatu. Wah! Eksaited habis. Kad raya daripada Kak Dysha dah sampai rumah lah. Comel gilos! Cer tengok cer tengok! Ehem ehem.



Terima kasih ya kak! Oh ya, tahun ni ada print jugak kad raya yang di-design sendiri, cuma tak banyak lah. So, dapat bagi rakan-rakan terdekat dengan rakan blogger yang ada kasi alamat rumah sebelum ni. Alhamdulillah, dah siap cetak, tinggal nak pos je. Mungkin sampai lambat sikit, tapi apa kisah kan... Nama pun kad raya. Raya sebulan kan? :P



You Might Also Like

9 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe