Doodle R4BIA dengan Teddy Bear Comel (FREEBIES)

Ogos 25, 2013



Alhamdulillah, dah makin ramai yang prihatin dengan isu saudara-saudara kita di Mesir. Tapi jangan pula kita lupa dengan tragedi berdarah yang terus-terusan berlaku di Palestin dan Syria.

Dalam kita mendoakan kesejahteraan mereka, jangan lupa untuk selitkan nama tanah air kita, moga sentiasa berada dalam rahmat dan perlindungan-Nya.

Hari Ahad yang damai ni, aku nak kongsikan satu lagi doodle untuk anda anda di luar sana. Jom ubah dp kita di facebook dan twitter!


Untuk freebies kali ni, aku terlebih rajin, buat sampai 8 design. Alaaa bukan leceh sangat pun. Cuma ubah warna sikit-sikit. Nampak sweater bear yang agak kawaii tu? Aku buat dua warna, satu warna cekelat, satu lagi warna grey. Ni semua gara-gara stalk fesbuk yang jual teddy bear besar tu - kat sini dengan yang ini.

Panjang bebelnya tu haaa... Haha. Ok dah boleh ambek. Jangan rebut-rebut. :P



p/s: Andai anda berkenan untuk menerima freebies doodle ini, sudilah kiranya like atau komen di post ini. Terima kasih. :D

You Might Also Like

38 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe