Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Ogos 22, 2013

SEBUAH KISAH CINTA AGUNG


Mencintaimu tak mengenal waktu..
Tak mengenal puitis..
Hanya tulusnya hati.
Mencintaimu tak mengenal ragu..
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu..
Selalu..~

Sayangku,
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku.
Terukir di bintang, tak mungkin hilang cintaku padamu..~


Tabuh berbunyi gemparkan alam sunyi..
Berkumandang suara azan..
Mendayu memecah sepi..
Selang seli sahutan ayam..~




 

MIMPI? INI SEMUA MIMPI?!
Hancur hatiku mengenang dikau..
Menjadi keping-keping setelah kau pergi..
Tinggalkan kasih sayang..
Yang pernah singgah antara kita..
Masihkah ada sayang itu..?

http://kariemurrayphotography.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/BlogPostDivider.jpg

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013
Good Luck semua ^.^
 
Sumber: FB Kedai Teddy Bear | FB Teddy Bear Besar

Nampak bear besar comel lote kat atas tu? Ini sebab utama aku menaip pada hari yang indah ini. Teddy bear setinggi 1.0 meter ni dah lama aku idam-idamkan. Cewah! Actually bukan untuk aku sangat pun. Kalau ada rezeki, aku nak hadiahkan kat adik aku sempena birthday dia yang ke-12 tak lama lagi.

Dia memang suka teddy bear ni semua. Yang ada sekarang ni pun usia dah nak sebaya dengan dia. Kalau balik kampung, mesti dia bawak sekali. Kalau tak, memang tido malam la dia.

Segala syarat sah pihak penganjur GA iaitu Blog Diari Farisha telah pun dipenuhi. Boleh rujuk FB alieff di sini untuk segala shares dan likes. Di kesempatan ini, dijemput rakyat jelata sekalian untuk turut sama memeriahkan GA beliau. Tuah ayam, nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? Untung sabut, timbul. Untung batu, tenggelam.

Kepada pihak penganjur,




You Might Also Like

52 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe