Kawaii Doodle Boy (FREEBIES)

Ogos 18, 2013



Ada yang bertanya, kenapa aku rajin buat doodle orang pompuan je. Well, wanita untuk lelaki dan lelaki untuk wanita kan? Tak gitu? Haha. Sebenarnya, bukan ke orang-orang pompuan je yang suka benda benda comey lote nih...? Orang lelaki ni tukang lukis je. Hmm... kot. :/

Tapi tak semestinya doodle lelaki untuk orang lelaki kan? Adik-adik dan akak-akak sekalian boleh juga memilikinya. Paling menarik, secara percuma! *dush! dush! bunga api*

Ada 4 design. Boleh klik mana-mana design yang berkenan, save gambar macam biasa. Tapi tak banyak beza pun. Biasalah, orang-orang lelaki punya stail pakaian takdelah berwarna-warni sangat, dengan color block bagai kan. Kadang-kadang dari atas sampai bawah serba hitam. Cool lah konon kan. ;)


 

p/s: Andai anda berkenan untuk menerima freebies doodle ini, sudilah kiranya like atau komen di post ini. Terima kasih. :D


You Might Also Like

12 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe