Kawaii Doodle In Peplum (FREEBIES)

Ogos 17, 2013


Ini festime buat doodle stail kawaii cenggini. Ada outline, warna pun tone pastel je. Ada lah rujuk beberapa artworks dekat internet dan try buat versi gadis bertudung dengan baju jenis peplum ala Saloma yang makin popular sekarang ni.

Sebenarnya aku tak berapa pandai nak match kan warna-warna kawaii ni. Sebab kalau ikut stail doodle aku selama ni pun, aku lebih prefer warna-warna yang lebih garang, bercampur gelap dan terang. Kiranya untuk doodle yang ini, aku bantai je ikut sedap mata. Eheh

Ada 4 pilihan warna, anda anda semua boleh pilih ikut yang mana berkenan di jiwa. Cewah. Klik gambar kat bawah ni untuk saiz sebenar. Save gambar macam biasa. Insya-Allah, kalau ada masa, akan dibuat lagi. :)



p/s: Andai anda berkenan untuk menerima freebies doodle ini, sudilah kiranya like atau komen di post ini. Terima kasih. :D

You Might Also Like

17 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe