Tempahan design doodle & full blog template terus dibuka!

Januari 22, 2014


Tempahan design kini dibuka!

Untuk yang baru pestime singgah blog ni, terima kasih dan selamat datang diucapkan. Kalau berhasrat nak renovate blog sendiri, tapi tak tahu kat mana nak dapatkan servis custom blog design yang macam cantek, macam comel je, boleh ushar entri ni sat.

Ok. Kat bawah ni adalah latest designs, masih segar dari ladang sawit dan getah belakang rumah. Ada tiga blog yang aku dah siapkan sejak 15hb yang lepas. 

1. BLOG i-IMTINAN



http://3.bp.blogspot.com/-0OOov7tly8Y/UtZdyjWpdFI/AAAAAAAADMc/4TgY-Wtv1jc/s1600/post_divider.gif

 2. HER DIARY BY MYRA AMIRA

 
http://3.bp.blogspot.com/-0OOov7tly8Y/UtZdyjWpdFI/AAAAAAAADMc/4TgY-Wtv1jc/s1600/post_divider.gif

 3. BLOG COKLATEYES
 
  Pakej Full Template + Doodle = RM 50.00
(i) Full template
(ii) Doodle (header + soft copy)
(iii) Banner *upon request
(iv) Watermark *upon request

http://3.bp.blogspot.com/-0OOov7tly8Y/UtZdyjWpdFI/AAAAAAAADMc/4TgY-Wtv1jc/s1600/post_divider.gif

UPDATE: HARAP MAAF, TEMPAHAN DITUTUP!

You Might Also Like

16 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe