Blog Design Travelblog Elly Jade

April 20, 2014


Traveling memang best! Aku harap aku akan dapat peluang tu -- suatu hari nanti. Sebenarnya nak cerita tentang blog "Travelblog Elly Jade" milik kak Suhaili Sarif yang merupakan antara hasil sentuhan terbaru aku.

Sebenarnya, aku excited jugak bila dapat request untuk design travelblog kak Suhaili ni. Sebab mungkin konsepnya yang tak cliche. Tapi semuanya jadi mudah sebab draft designnya semua dah disediakan. Aku tinggal nak make it happen je.

Dengan adanya template baru ni, harap kak Suhaili lebih aktif berblog dan berkongsi pengalaman menjejakkan kaki di negeri orang. ;)


You Might Also Like

0 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe