Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Jun 28, 2014

Salam, semua!

Selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia -- bulan rahmat yang penuh barakah, untuk kita sama-sama tingkatkan amalan dan keimanan kita pada Allah 'azza wajalla. Dikesempatan ini, secara peribadi, Alieff mohon maaf atas segala salah dan silap -- moga hati yang mendakap Ramadhan kali ini adalah hati yang lebih tulus dan suci.

Mintak maaf sebab tak dapat nak reply few e-mails disebabkan kekangan masa. Mungkin ada jugak yang whatsapp tapi tak dapat reply sebab nombor phone tu dah tak digunapakai lagi. Berkaitan dengan tempahan design (blog, kad kahwin etc), tempahan akan dibuka insha Allah lepas raya ya!

Dan insha Allah, akan dianjurkan satu GiveAway Kad Raya daripada alieff.my untuk rakan-rakan blogger. Tahun lepas tak dapat nak bagi ramai orang, tahun ni insha Allah akan diusahakan. Nanti akan diumumkan dalam entri yang akan datang. ;)

ODOJ (One Day One Juzu')

Di sini juga ingin dikongsikan stok tadabbur (memahami & menghayati) al-Quran 30 juzu' setiap hari bersama Ustaz Nouman Ali Khan, 1 hari satu juzu' dan satu video.

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 1 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 2  http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 3  http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 4 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 5 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 6
http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 7 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 8 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 9 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 10 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 11 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 12
http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 13 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 14 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 15 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 16 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 17 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 18
http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 19 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 20 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 21 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 22 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 23 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 24
http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 25 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 26 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 27 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 28 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 29 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1073/1073020lz9hw5tluj.gif Juz 30

Bulan Ramadhan, bulan memahat hati dengan al-Quran. Jom warming up!
Mencari Lailatul Qadar?


You Might Also Like

3 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe