Doodle Melaram di atas Landasan Kereta Api

Ogos 25, 2014



Kemain tajuk. Ni pun dekat sepuluh kali taip dan padam. Huh.

Sekarang ni, tak payah tunggu Hari Raya baru nak melaram. Hari-hari boleh tengok Instagram -- kemain cun melecun memasing. Aku je yang masih setia dengan jeans dan t-shirt yang dicilok dari ghobok baju Ayah. Harhar

Doodle kat atas ditempah oleh Fatihah melalui emel. Dilukis berdasarkan gambar yang diemelkan sekali. Oh, railway tu aku yang tambah ikut suka rasa. Hehe. Siang busy kerja manage hostel untuk student Lim Kok Wing dengan CUCMS. Jadi, cuma malam je lah yang ada untuk aku menghadap segala tempahan.

Demi masa depan yang lebih cerah, sanggup ku korbankan lebaran kali ini. Sobs.
Taknak tempah doodle jugak? ;)


You Might Also Like

0 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe