Design Blog Maz MZG

September 07, 2014






Salam Merdeka ke-57!

First time dapat request design blog dengan tema warna hitam + emerald green. Memandangkan Maz bagi aku kebebasan untuk tetapkan konsep design blog MZG, so, lepas go through beberapa post blog tu, aku decide untuk apply konsep design yang lebih artistik -- sesuai dengan background dia sebagai seorang freelance photographer.

Aku ingat lelaki tak minat doodle doodle ni. Harhar. Jadi aku tak bubuh la kat blog dia. Tapi rupanya dia nak jugok. Maka terhasillah satu doodle untuk beliau -- specky, berkemeja hijo emerald, skinny hitam dengan beg selempang dan buku.






Tempahan design masih lagi dibuka -- secara berkala. Tak boleh nak design hari-hari jugak sebab bila dah start kelas ni, kalaupun takde assignment, sibuk program, gathering sana sini.

You Might Also Like

2 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe