Doodles Pengantin

September 01, 2014

Waktu-waktu MerdekaRaya ni la orang-orang kita ambil peluang nak mendirikan rumah tangga. Maklumlah musim cuti umum kan. Dah lama tak dapat order doodle pengantin. Kali ni bertemakan gabungan warna purple dan turqoise. Kaler blok sangat kan.

Mula-mula dengar macam aneh. Bila dah padankan, nampak macam santek macam somel pulak. Tak cukup dengan tu, bukan doodle pasangan pengantin je yang di-request. Dengan satu kerabat diangkutnya sekali!

 
Khabarnya nak bikin button badge guna doodles kat atas ni. Steady lah. Pakej lengkap daripada bapak sampai ke anak sedara. Whatever it is, moga segalanya berjalan lancar. 

Nak doodle cenggini? Bisa bisa. ;)

 

You Might Also Like

1 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe