Cetak murah, design percuma!

Mei 25, 2016


Assalamu'alaikum wbt.

16 Mei yang lepas, Ilham Creative Production yang diasaskan oleh saya sendiri telah melancarkan perkhidmatan percetakan atas talian (online printing) di bawah jenama Gempak Cetak di Facebook. Gempak Cetak yang dilancarkan ini menawarkan perkhidmatan percetakan dengan kadar yang super murah lagi menjimatkan! 

Paling menarik, tiada caj dikenakan untuk perkhidmatan design bagi jumlah percetakan yang bakal diumumkan dalam masa terdekat. FREE DESIGN! Makna kata, segala jenis bahan percetakan boleh direka khas bagi memenuhi kehendak dan citarasa individu tanpa sebarang bayaran tambahan.


Manfaat berganda bagi mereka yang tinggal di sekitar Pasir Gudang dan Bandaraya Johor Bahru, perkhidmatan penghantaran adalah PERCUMA terus ke tempat anda! Tak perlu keluar rumah, tak perlu menghadap traffic jam. Duduk relax di hadapan laptop atau PC anda dan mulakan tempahan!

Lebih mudah bagi pengguna whatsapp, tempahan juga boleh dibuat melalui telefon pintar anda. Super mudah! Ikuti Gempak Cetak di Facebook untuk kemas kini dan promosi terkini.

You Might Also Like

0 komen!

Facebook

Instagram

Subscribe